Fontana är en familjeägd svensk återförsäljare av grekiska premiumprodukter. Många av våra produkter kommer från Fontanas uppskattade premiumsortiment. Genom Fontanas stora nätverk har vi möjlighet att nå de bästa, lokala producenterna runt om i Grekland.

Delusiti är en producent av delikatesser belägna på Cypern. Det familjeägda företaget består av passionerade matälskare som bland annat skördar och förädlar tryfflar. Här hittar vi bland annat våra utsökta, tunnskivade tryfflar i Extra Virgin olivolja.

Dr Kavvadia är en tillverkare av olivolja i premiumklassen. Företagets ekologiska olivlund på Korfu producerar en av världens mest ansedda olivoljor. De prisbelönta oljorna är uppskattade för sina hälsofrämjande egenskaper och unika smak.

Anassa Organics producerar våra ekologiska, handskördade örter och te-sorter. ”Anassa” är en grekisk hederstitel som tilldelas drottningar och kvinnor av högsta excellens. Samma excellens eftersträvas när gården odlar och skördar örterna för hand. Alltid i perfekt samklang med naturen.

Salt Oddysey producerar utsökta, smaksatta gourmetsalter av absolut högsta kvalitet. Tillverkningen sker med miljövänliga metoder där salterna bryts och förädlas till bordssalt eller gourmetsalt för professionell användning.

The Manna är ett bageri på Kreta som specialiserar sig på grekiska, traditionella bakverk. Verksamheten ligger kvar i samma by där de startade på 40-talet. Idag är de en internationell leverantör med över 53 olika produkter i sitt sortiment.

Staya Farm förser oss med vår fantastiska grekiska honung. Den familjeägda gården ligger på Evia, Greklands andra största ö. Här produceras förstklassig honung med ekologiska metoder utifrån en stor kärlek och respekt till naturen.

Olive Fabrica från Korfu producerar olivoljor i det absoluta toppskiktet. Här pressas bland annat en av världens bästa olivoljor, ”The Governor”. Deras produkter är resultatet av tre generationers arbete med att förfina metoderna för att skapa unika smakupplevelser.

I regionen Kalamata hittar vi Astir, företaget bakom våra torkade fikon. Astir strävar efter att producera naturliga produkter som olivolja, oliver och fikon för att hjälpa människor följa en hälsosam medelhavsdiet.